GrootGroenPlus opent eind juli bezoekersregistratie

Vakbeurs GrootGoenPlus opent eind juli de bezoekersregistratie. Vanwege coronamaatregelen is het alleen mogelijk om de vakbeurs te bezoeken als vooraf een online reservering is gemaakt. Om het aantal bezoekers op de juiste manier te verdelen, wordt gewerkt met twee tijdsblokken per dag.

GrootGroenPlus maximaliseert het aantal bezoekers per m2. Dit doet zij onder andere door de reserveringen van bezoekers een begin en eindtijd mee te geven. Bezoekers zonder registratie worden niet toegelaten.
Tussen de parkeerplaats aan de Meirseweg 54 in Zundert en het beursgebouw rijden shuttlebusjes. Beursbezoekers wordt – voor de zekerheid- gevraagd om mondkapjes mee te nemen.

Speciale regels voor grote groepen

GrootGroenPlus vraagt bezoekers om zich zo spoedig mogelijk aan te melden zodat de beursorganisatie kan zien of er wel genoeg tijdvakken beschikbaar zijn. Voor grotere groepen dan vijf personen gelden speciale regels. Zij worden verzocht zich aan te melden via info@grootgroenplus.nl.

Na registratie ontvangen bezoekers een bevestiging met daarin informatie rondom de protocollen en richtlijnen die dit jaar van toepassing zijn. Daarbij staat volgens GrootGroenPlus de veiligheid van bezoekers en deelnemers voorop.

GrootGroenPlus vindt plaats van 30 september tot en met 2 oktober in Zundert. De openingstijden zijn dagelijks van 9 tot 18 uur.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties