Dag van het Humaan Ontwerp

Het onlangs opgerichte collectief De Humane Ontwerpers organiseert op donderdagmiddag 26 oktober een bijeenkomst in Barendrecht.

Dag van het Humane Ontwerp
Emma’s Hof in Den Haag is door een buurtinitiatief tot stand gekomen.

De Humane Ontwerpers worden gevormd door Ruud Aanhane, Angela Warmerdam, Peter Zaal en Paul Casteleijn. Zij richten zich met hun collectief op particulieren, lokale overheden en organisaties die de publieke buitenruimte weer leefbaar willen maken. De mens staat daarin centraal.

Vier sprekers

Op donderdagmiddag 26 oktober hebben zij een ontmoeting georganiseerd bij hovenier Paul Casteleijn aan de Noldijk 126 in Barendrecht. Michel Lafaille, oprichter van het ontwerpinstituut, komt spreken over het Humaan Ontwerp en de betekenis hiervan voor de openbare ruimte. Wethouder Peter Luijendijk uit Barendrecht over het project Natuurgoed Ziedewij en de rol van de gemeente bij de totstandkoming. Initiatiefnemer Martin van der Harst over het proces rondom het ontstaan van het project Stadstuin Emma’s Hof in Den Haag en humaan ontwerper Ruud Aanhane licht het pas opgerichte collectief toe.

De middag vindt plaats van 15.00 tot 17.15 uur en de toegang is gratis. Graag vooraf opgeven via dag@dehumaneontwerpers.nl.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties