Frisia Bergum neemt Tuinstyling Hamersma over

Per 1 oktober gaan de hoveniersbedrijven Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma intensief samenwerken. Hierbij worden de activiteiten en het personeel overgenomen door Frisia Bergum.

Beide bedrijven merken dat het vinden van goed opgeleid personeel een steeds grotere uitdaging is binnen de hoveniersbranche. Hierdoor hebben de twee ondernemers besloten de handen ineen te slaan. Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma blijven binnen deze samenwerking naast elkaar bestaan onder de leus ‘Samen verder, samen beter’.

Samewerking Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma
Links op de foto Niels Douma van Frisia Bergum met rechts Reinder Hamersma van Tuinstyling Hamersma. Foto: Frisia Bergum

Win-win situatie

Voor Niels Douma, tweede generatie van het familiebedrijf Frisia Bergum, zijn de doorgewinterde hoveniers van Tuinstyling Hamersma een waardevolle aanvulling voor zijn bedrijf. Voor oprichter en tuinstylist van Tuinstyling Hamersma, Reinder Hamersma, is deze stap een kans om te doen wat zijn passie is, namelijk het ontwerpen van exclusieve tuinen.

Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma kunnen samen een uitgebreider aanbod bieden aan hun klanten, waarbij ze met meerdere vakdeskundigen onder één dak werken. Oftewel, een win-win situatie voor zowel klanten, Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties