Tuin en Landschap Beurzen Beste Bosbouwschool, Kettingzaag Cup en EK-selectiewedstrijd in Hardenberg

Beste Bosbouwschool, Kettingzaag Cup en EK-selectiewedstrijd in Hardenberg

0

Axetreme Team organiseert tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg op 9, 10 en 11 januari 2018 drie wedstrijden: Beste Bosbouwschool, Kettingzaag Cup en EK-selectiewedstrijd Forestry Skills. In een speciaal opgebouwde arena vinden de wedstrijden plaats.

De organisatie is op de eerste dag van de Groene Sector Vakbeurs op zoek naar De Beste Bosbouwschool van Nederland. Diverse scholen uit Midden-, Noord- en Oost-Nederland gaan met elkaar de strijd aan. Elk team bestaat uit vier personen.

Het programma begint dinsdag 9 januari om 13.30 uur en bestaat uit drie individuele onderdelen: ketting wisselen, schijven zagen en snelheidsbaan. De wedstrijd wordt afgesloten om 18.30 uur met een estafette onderdeel. De prijsuitreiking is om 19.30 uur.

Kettingzaag Cup 2018

De Kettingzaag Cup begint een traditie te worden op de Groene Sector Vakbeurs. Ook dit jaar vindt de wedstrijd plaats op de tweede beursdag. Deelnemers aan deze wedstrijd zijn werkzaam bij sociale werkbedrijven. Ze krijgen woensdag 10 januari vanaf 13.30 uur de mogelijkheid om alle wedstrijdonderdelen te oefenen. De wedstrijd begint om 16.00 uur. Aansluitend vindt om 19.30 uur de prijsuitreiking plaats.

Selectiewedstrijd EK Forestry Skills

Op donderdag 11 januari staat een EK-selectiewedstrijd op het programma. Deze wedstrijd bepaalt welke vier studenten Nederland vertegenwoordigen in mei 2018 tijdens het EK Forestry Skills in Hongarije. De EK-selectiewedstrijd begint om 13.30 uur.

De deelnemers worden in twee groepen verdeeld: groep één begint met zaagonderdelen en groep twee met het bosbouwparcours. Om 18.45 uur wordt bekend gemaakt welke vier studenten naar het EK gaan.

Belangstellenden die willen deelnemen aan één van deze wedstrijden, moeten zich voor 31 december inschrijven. Meer informatie en inschrijven: www.axetreme-team.nl.

 

Reageer op dit artikel

avatar