Help mee tuinen selecteren voor Open Tuinengids 2018

  De Nederlandse Tuinenstichting (NTs) organiseert op zaterdag 23 september een symposium over tuinen met toekomstwaarde. Voor dit symposium kunt u voorbeeldtuinen en -parken aanmelden die na 1985 zijn aangelegd. Deze zouden een plek kunnen krijgen in de Open Tuinengids 2018.

  Tijdens het symposium worden eerste drie presentaties gegeven; deze worden verzorgd door tuin- en landschapsarchitect Saskia de Wit, Margo van Beem van Vis à Vis Ontwerpers en Wilde Weelde-lid en Rosanne Schrijver, ontwerper bij Lodewijk Baljon landschapsarchitecten. Die laatste houdt een presentatie over stadstuin Kemkensberg in Groningen.

  Voorbeeldtuinen insturen

  Daarna is het tijd voor discussie over de criteria voor de selectie. Wat maakt een tuin tot een tuin met toekomstwaarde? De NTs roept eenieder op om voor dit symposium voorbeeldtuinen en -parken in te sturen die na 1985 zijn aangelegd. Voor deelname aan het symposium is het overigens niet verplicht om een tuin in te sturen.

  Het symposium vindt plaats op 23 september van 10 tot 15 uur bij Djoeke van Zwetselaar, voorzitter Open Tuinencommissie, in Groenekan. Tuinen kunt u aanmelden via info@tuinenstichting.nl. Het symposium kost €10.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties