‘Kansen voor de groenprofessional in een nieuwe levende woonomgeving’

  Kim van der Leest geeft donderdag 10 maart om 15.00 uur een presentatie met als titel ‘Kansen voor de groenprofessional in een nieuwe levende woonomgeving’. De presentatie vindt plaats op het Duurzaamheidsplein van Tuin en Landschap in Hal 2.

  Aan de hand van een reis langs inspirerende praktijkvoorbeelden neemt groene conceptontwikkelaar Kim van der Leest bezoekers mee in de groene wereld van nu en morgen. „Hoe ziet onze woonomgeving eruit? Wat zijn de groene ontwikkelingen en wat zijn jouw kansen als groenprofessional?”

  Kim van der Leest gaat in haar presentatie in op vragen als ‘Hoe ziet onze woonomgeving eruit?’ en ‘Wat zijn de groene ontwikkelingen en wat zijn jouw kansen als groenprofessional?’ (Foto: VHG)

  Handleidingen VHG

  Rode draad door de presentatie zijn de drie Handleidingen van VHG: De Levende Tuin, Het Levende Gebouw en De Levende Openbare Ruimte. Kim van der Leest bespreekt relevante ontwikkelingen – voor klimaat, mens, natuur en economie – met praktijkvoorbeelden uit de drie handleidingen.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  gate io giriş
  11 maanden geleden

  At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.