Tuin en Landschap nieuws Kantinegesprek krijgt vervolg op 12 juni

Kantinegesprek krijgt vervolg op 12 juni

0

Op woensdagavond 12 juni vindt er weer een Kantinegesprek plaats in Apeldoorn. Zes sprekers krijgen ieder twintig minuten de tijd om een inspirerende voordracht te houden op het gebied van tuinarchitectuur.

Ontwerpers Stefan Jaspers, Richard de Jong en Angela Warmerdam hebben het stokje overgenomen van Michel Lafaille van het Onwerpinstituut. In september vorig jaar vond het laatste kantinegesprek plaats, Lafaille legde het publiek toen de vraag voor of deze avonden moeten worden voortgezet. De genoemde drie ontwerpers hebben nu de handen ineengeslagen om met een nieuwe serie Kantinegesprekken te komen.

De eerste avond vindt plaats op woensdagavond 12 juni in het ACEC-gebouw in Apeldoorn en begint om 19.30 uur. Aan het programma wordt nog gewerkt, opgeven kan via Richard de Jong: info@nova-tuinen.nl. Via de Facebook-pagina geven de drie updates over het te verwachten programma.

Miranda Vrolijk
Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

Reageer op dit artikel

avatar