Laatste Kantinegesprek?

Op 19 september vindt in Apeldoorn weer een Kantinegesprek plaats georganiseerd door het Ontwerpinstituut. Tijdens deze avond zal initiatiefnemer Michel Lafaille de vraag voorleggen of deze ontmoetingen moeten worden voortgezet.

Wordt de behoefte van de doelgroep tijdens het Kantinegesprek juist ingevuld of moet er een andere vorm worden gekozen? Is er een bredere structuur nodig? Zo ja, met welke partijen? Dit zijn vragen die tijdens de eerste bijdrage door Michel Lafaille aan de orde zullen komen.

Daarna volgen nog vijf sprekers:

  • Als eerste ontwerper Günther de Rooy, zijn ontwerp werd begin dit jaar tot Tuin van het Jaar 2018 gekozen.
  • Dan volgt Stefan Jaspers, hij vertelt over zijn deelname aan het Tuinenfestival in Appeltern met als thema Herman van Veen en het verschil met zijn deelname aan de Chelsea Flower Show waar hij enkele jaren geleden ook aan deelnam.
  • Vervolgens neemt Elsje Bruijnesteijn het publiek mee op een denkbeeldige wildpluk-wandeling en vertelt over haar kennis en ervaring op dit gebied.
  • Kunstenaarsduo Adelheid en Huub Kortekaas komt vertellen over hun huis en tuin, De Tempelhof, die als totaalkunstwerk in 2018 is opgenomen als jongste monument door de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.
  • Als finale van de avond het laatste optreden van Meneer Vermeer die met zijn botanisch cabaret voor het laatst te genieten zal zijn.

De entree is gratis, opgave is wel verplicht. Het Kantinegesprek start om 19:30 en vindt plaats in het ACEC-gebouw, Roggestraat 44 in Apeldoorn.

Met deze patiotuin in Sleeuwijk won De Rooy Hoveniers dit jaar de Tuin van het Jaar-competitie.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties