Kantinegesprek: van eilandtuin tot dakjungle

Woensdag 10 november vindt er weer een Kantinegesprek plaats in het ACEC Café in Apeldoorn. Verschillende sprekers vertellen over hun werk in het groene vakgebied.

Kantinegesprek 10 november 2021

Programma

Een keur aan sprekers staat weer op het programma:

  • Ontwerper Joost Emmerik, hij realiseerde in 2019 samen met hovenier Paul Casteleijn en beplantingsontwerper Joyce Oomen een eilandtuin voor het tuinenfestival Hortillonnages in Amiens.
  • Daniël Venneman is oprichter van De Woonpioniers. Hij houdt zich bezig met de innovatie van ecologisch verantwoorde (landschaps)architectuur voor iedereen.
  • Procescartograaf Lisette Platjouw laat zich inspireren door de natuur. Met het tekenproject Observatiekunst stimuleert ze anderen om de vele mooie aspecten van de natuur waar te nemen.
  • Boomkwekerij Ebben had een eetbare daktuin, maar heeft nu een jungle op het dak. Thijs Dolders, boomadviseur bij Ebben, en Wilco Versprille van VIC Landscapes vertellen meer over dit bijzondere project.

Aanmelden

Daarnaast is er ruimte om groene vakgenoten te ontmoeten en kennis en inspiratie uit te wisselen. Het sprekersprogramma start om 19.30 uur. Om 18.00 uur is het buffet open. Aanmelden voor het Kantinegesprek is noodzakelijk. Dit kan via een mail naar kantinegesprek@ontwerpinstituut.nl. Meer informatie vind je op www.ontwerpinstituut.nl.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties