Kenniscafé Flevoland over toekomstbestendige tuin

NL Greenlabel en Stichting Steenbreek organiseren op 25 en 28 november het Kenniscafé Flevoland. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die betrokken zijn bij inrichting van tuinen, zoals hoveniers, kwekers maar ook steenleveranciers en tuincentra.

Het eerste Kenniscafé staat in het teken van een toekomstbestendige tuin. Diverse sprekers zorgen voor inspiratie en delen kennis op het gebied van water, bodem, verharding en wateroplossingen. Verder wordt antwoord gegeven op vragen als: wat kan groen betekenen voor het koelen van de omgeving? Hoe kun je werk maken van een toekomstbestendige tuin?

Pitchcarrousel
Keynote spreker is Mirko van Ingen, adviseur van Groen en Blauw. Hij is auteur van het rapport ‘Door de tegels de tuin niet meer zien’ van Samen Klimaatbestendig. Daarnaast is er een pitchcarrousel van diverse sprekers met praktische oplossingsrichtingen: Water2Keep, Rain(A)Way, Innogreen, Stichting Steenbreek en Donker Groep.

Maandag 25 november vindt de bijeenkomst van 17 tot 21 uur plaats in het gemeentehuis in Emmeloord. Op donderdag 28 november eveneens van 17 tot 21 uur in De Beleving in Zeewolde. Opgeven kan via kenniscafeflevoland@gmail.com.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties