Tuin en Landschap nieuws OntwerpAcademie naar Boskoop verhuisd

OntwerpAcademie naar Boskoop verhuisd

0

De OntwerpAcademie is op 20 mei 2019 naar het ITC-terrein in Boskoop verhuisd. De tuinontwerp-opleiding vond het een goede stap om zich te midden van kwekerijen en groenleveranciers te vestigen.

Plantenkenniscursisten en docente tijdens de buitenles, met het levende plantmateriaal. (Foto: Jan van der Ploeg)

Directeur Dolf Houtman stelt dat het opleidingsinstituut vanaf het begin veel heeft samengewerkt met alle spelers in de sector, en dat het daarom mooi is om nu lessen te kunnen aanbieden in het groene handelscentrum Boskoop. „Op loopafstand van het Plantarium-gebouw en schuin tegenover Greenlink.’’

Gratis proefles
Op zaterdag 25 mei houdt de OntwerpAcademie ter gelegenheid van de verhuizing van 10.00 tot 12.30 uur een open ochtend voor geïnteresseerden, zoals aankomende studenten en cursisten. Docenten zullen uitleg geven over het cursusaanbod, waarna iedereen kan meedoen aan een korte gratis proefles.

De OntwerpAcademie is in 2015 opgericht. De instelling biedt een complete opleiding Tuinarchitectuur, losse modules, cursussen, workshops en excursies.

Miranda Vrolijk
Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

Reageer op dit artikel

avatar