Hortipoint Peter Koop nieuw bestuurslid Stichting Groenkeur

  Peter Koop nieuw bestuurslid Stichting Groenkeur

  0

  Peter Koop is benoemd tot bestuurslid van Stichting Groenkeur namens de dak- en gevelbegroeners. Koop is werkzaam als regiomanager bij Enk Groen en Golf in Drachten.

  Na zijn hoveniersopleiding heeft Koop gestudeerd aan de HAS Den Bosch in de richting Tuin- en Landschapsmanagement. Op dit moment is hij werkzaam als regiomanager bij Enk Groen en Golf in Drachten, waar de nadruk ligt op kortgrasbeheer en hoogwaardig terreinaanleg.

  Hiervoor heeft Koop veel ervaring opgedaan bij ZinCo Benelux, een specialist in daktuinen. Binnen Groenkeur is Koop al langer actief als lid van de Technische Commissie Dak- en Gevelbegroening, waar hij heeft geholpen om de kwaliteit van dit vakgebied een impuls te geven.

  Afscheid

  Koop volgt Frans Reulink op die in januari afscheid nam als bestuurslid. Reulink was acht jaar bestuurslid namens de dak- en gevelbegroeners. Na twee termijnen van vier jaar kon hij niet worden herkozen.

   

   

   

   

  Ralph Mens
  Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

  Reageer op dit artikel

  Laat als eerste een reactie achter.

  avatar