Tuin en Landschap Beurzen Programma Nederlandse Boominfodag krijgt vorm

Programma Nederlandse Boominfodag krijgt vorm

0

Op 16 en 17 mei organiseren Branchevereniging VHG en Vereniging Stadswerk de Nederlandse Boominfodag 2019. Deze vindt dit jaar plaats op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

De eerste sprekers zijn inmiddels bekend. Zo spreken Johan Östberg van de universiteit van Alnarp, Zweden en Lucio Montecchio van de universiteit van Padua, Italië. Andere sprekers zijn advocaat Jilles van Zinderen, bekend van de website Bomenrecht, Henry Kuppen, projectleider van i-Tree Nederland en Fons van Kuik van Wageningen University and Research.

Ook de eerste exposanten zijn bekend. Deelnemers zijn BTL, Nationale Bomenbank, NormInstituut Bomen, BVB Substrates, IPC Groene Ruimte, Geosignum, Tree-o-logic, Alles over Groenbeheer, TFI en Pius Floris.

Tijdens de Boominfodag kunt u lezingen en workshops bijwonen op diverse locaties in Apeldoorn, zoals het Zwitsalterrein. De Grote tent en Pagodetent staan in het Verzetsrijderspark. In de Grote tent is een beurs, rondom de tent zijn doorlopend activiteiten en demonstraties van materialen en machines. Ook kunt u de Nationale Klimkampioenschappen meemaken. De Kring Praktiserende Boomverzorgers biedt op 16 mei een eigen programma aan.

Aanmelden kan via de website van de Boominfodag.

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

Reageer op dit artikel

avatar