Programma Nederlandse Boominfodag krijgt vorm

Op 16 en 17 mei organiseren Branchevereniging VHG en Vereniging Stadswerk de Nederlandse Boominfodag 2019. Deze vindt dit jaar plaats op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

De eerste sprekers zijn inmiddels bekend. Zo spreken Johan Östberg van de universiteit van Alnarp, Zweden en Lucio Montecchio van de universiteit van Padua, Italië. Andere sprekers zijn advocaat Jilles van Zinderen, bekend van de website Bomenrecht, Henry Kuppen, projectleider van i-Tree Nederland en Fons van Kuik van Wageningen University and Research.

Ook de eerste exposanten zijn bekend. Deelnemers zijn BTL, Nationale Bomenbank, NormInstituut Bomen, BVB Substrates, IPC Groene Ruimte, Geosignum, Tree-o-logic, Alles over Groenbeheer, TFI en Pius Floris.

Tijdens de Boominfodag kunt u lezingen en workshops bijwonen op diverse locaties in Apeldoorn, zoals het Zwitsalterrein. De Grote tent en Pagodetent staan in het Verzetsrijderspark. In de Grote tent is een beurs, rondom de tent zijn doorlopend activiteiten en demonstraties van materialen en machines. Ook kunt u de Nationale Klimkampioenschappen meemaken. De Kring Praktiserende Boomverzorgers biedt op 16 mei een eigen programma aan.

Aanmelden kan via de website van de Boominfodag.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties