Samenwerking Nationale Park de Hoge Veluwe en Husqvarna

  Het Nationale Park de Hoge Veluwe werkt al decennia met Husqvarna gereedschappen. Nu gaat het natuurpark ook een formeel partnership aan.

  Anton de Jong, commercieel directeur Husqvarna Benelux, en Harald de Boer, adjunct-directeur Fondsenwerving van het Park, tekenden deze week een meerjaren sponsorovereenkomst. De samenwerking behelst onder meer eventmarketing, communicatie, productintroducties en trainingen.

  Duurzaam onderhoud

  Anton de Jong: „Deze samenwerking past perfect in de filosofie van Husqvarna om een duurzame bijdrage te leveren aan het onderhouden van de natuur. Er wordt in het Park hoofdzakelijk gewerkt met onze accugereedschappen, zodat bezoekers en het wild zo min mogelijk overlast ervaren met betrekking tot geluid en CO2-uitstoot. Het Park heeft daarnaast prachtige locaties voor onder meer productintroducties aan ons dealernetwerk.” In de bosbouw op het Park werken dagelijks twintig mensen. Het machinepark wordt geleverd en onderhouden door Husqvarna-dealer Wolfswinkel uit Hoenderloo.

  Samen sterker

  Het Nationale Park de Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland in particulier bezit dat actief beheerd wordt. Het natuurpark is 5.400 ha groot en heeft zes verschillende landschapstypen. Jaarlijks ontvangt het Park zo’n 600.000 bezoekers. Harald de Boer: „Wij zijn een nationaal park en een stichting, maar ontvangen niet of nauwelijks subsidie van de overheid. We hebben vernieuwende ideeën om beleving, natuur, recreatie en ondernemerschap met elkaar te combineren. Daarom is het van belang om samen te werken met organisaties als Husqvarna. Niet alleen omdat wij hechten aan kwalitatief hoogwaardig gereedschap, maar ook omdat wij nu ook gebruik gaan maken van elkaars krachten.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties