Tuin en Landschap nieuws Studentenwedstrijd NKB verplaatst naar België

Studentenwedstrijd NKB verplaatst naar België

0

Dit jaar zijn er door het coronavirus geen Nederlandse Kampioenschappen voor Boomverzorgers (NKB). De studentenwedstrijd gaat echter wel door. De wedstrijd is verplaatst en zal voorafgaand aan de LB-wedstrijden plaatsvinden op 3 september in het Belgische Holsbeek.

Je kunt als student deelnemen als je momenteel bezig bent met je MBO boomverzorging of ETW opleiding of als je in 2020 geslaagd bent. Inschrijving voor de LB wedstrijden, georganiseerd door de Stichting Lekker Belangrijk, is niet meer mogelijk.

Vrijwilligers

Zowel voor de studentenwedstrijd als voor de LB wedstrijden zoekt de organisatie nog vrijwilligers. Daarbij gaat het om het inrichten van het wedstrijdterrein, de onderdelen in de bomen uitzetten, jureren en het verrichten van hand en spandiensten.

De wedstrijden vinden plaats op het terrein van Huize Chartreuze aan de Dutselhoek 47, 3220 te Holsbeek België. Zowel deelnemers als bezoekers moeten zich registreren.  Inschrijven als deelnemer of vrijwilliger van de studentenkampioenschappen kan hier. Inschrijven als bezoeker of vrijwiliger van de LB wedstrijden kan hier.

 

Peter Bennink
Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

Reageer op dit artikel

avatar