Studiedag ‘Hoe brengen we kwaliteit in de Openbare Ruimte?’

Boomkwekerij Ebben organiseert samen met Public Outdoor Creations op donderdag 31 augustus een studiedag. Het thema van de dag is ‘Hoe brengen we kwaliteit in de Openbare Ruimte?’. Het programma bestaat uit verschillende lezingen.

Ochtendprogramma:
In de ochtend geven Maarten Snoek van Public Outdoor Creations en Marko Mouwen van Boomkwekerij Ebben hun visie op de mogelijkheden om verstedelijkte omgeving leefbaar en kwalitatief te houden.

William Jans, teamleider Ontwerp Openbare Ruimte en Ecologie bij de dienst Stadsontwikkeling van de gemeente ’s-Hertogenbosch spreekt over het hoogwaardig opdracht geven, ontwerpen en realiseren.

Jeroen Klerks, ontwerper openbare ruimte bij de gemeente Goirle en eigenaar van ontwerpbureau Green Curve, zal zijn kennis en ervaring delen over kwalitatieve inrichting.

Kenny Windels en Bert Busschaert van Studio Basta geven hun kijk op kwalitatieve realisatie vanuit ontwerpersperspectief.

Middagprogramma:
Dendroloog Bart Bakcaert van de Belgische stad Aalst gaat in op soortkeuze en beheer met het oog op biodiversiteit in de stad.

Daarnaast staat een fietstocht door het Land van Cuijk op het programma, om op boomkwekerijpercelen en enkele gebiedsontwikkelingsprojecten inspiratie op te doen.

De studiedag vindt van 10.00 uur tot 16.00 uur plaats bij Ebben Inspyrium in Cuijk. Deelname is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Ebben.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties