Tentoonstelling Buitenruimten van betekenis

Naar aanleiding van het themanummer Herontwerp groen erfgoed heeft de NVTL de tentoonstelling Buitenruimten van betekenis samengesteld. Deze is nog tot en met 4 november te bezichtigen in de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Tentoonstelling Buitenruimten van betekenis
De tentoonstelling hangt in de Oostserre van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Het themanummer Herontwerp Groen Erfgoed – een samenwerking tussen Tuin en Landschap en de NVTL – is 4 oktober verschenen. Daarin worden negen spraakmakende projecten besproken met groen erfgoed in de hoofdrol.

De tentoonstelling Buitenruimten van betekenis toont de in het themanummer besproken projecten. Daarnaast is een aantal extra projecten te zien die door tuin- en landschapsarchitecten zijn ingestuurd naar aanleiding van de oproep van de NVTL (Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur) eerder dit jaar. Daarin vroeg de vereniging haar leden projecten met groen erfgoed in te zenden.

De tentoonstelling laat zien hoe de tuin- en landschapsarchitecten met het groen erfgoed zijn omgegaan en wat hun visie is achter hun nieuwe ontwerp. Tot en met 4 november is de tentoonstelling nog te bezichtigen in de Oostserre van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. De toegang is vrij.

Los nummer bestellen
Het themanummer Herontwerp groen erfgoed is begin oktober verschenen. Via tuinenlandschap@hortipoint.nl kunt u het nummer bestellen.

Themanummer herontwerp groen erfgoed

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties