Floriday: wat een ellende of helemaal goud?

Codema SDF heeft deze week een enquête verstuurd, om te peilen hoe telers en klanten denken over de overname van FloraXchange door FloraHolland. „We zijn de afgelopen week gebeld door allerlei partijen. Met deze enquête kunnen wij beter onze mening vormen”, verklaart directeur Maurice van Winden.

Codema heeft deze week aan achthonderd klanten en niet-klanten een enquête gemaild. In vier vragen wil het automatiseringsbedrijf erachter komen wat de sector vindt van het nieuwe Floriday.io. „We vragen ze naar welke voordelen en nadelen ze zien. En of ze het ellende vinden of juist helemaal goud”, geeft Maurice van Winden aan.

Codema heeft al verschillende partijen gesproken en tientallen enquêtes teruggestuurd gekregen. Telers die lid zijn van de veiling zijn volgens Van Winden wel blij met Floriday. Handelaren willen soms liever een keus hebben, is zijn eerste indruk.  „Door de overname is FloraHolland in staat om ontwikkelingen direct door te voeren en wij moeten daar in de toekomst  op  reageren zodat telers snel kunnen schakelen. Alle andere initiatieven moeten wij  vroegtijdig oppikken en in onze productontwikkeling daar tijd voor vrij maken.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties