Royal Brinkman neemt Berg Hortimotive over

Tuinbouwtoeleverancier Royal Brinkman heeft Berg Hortimotive in De Lier overgenomen. Daarmee wil de tuinbouwtoeleverancier het thema mechanisatie versterken. Ton van Mil (CEO Royal Brinkman): „Wij voorzien een groeiende vraag naar logistieke totaaloplossingen door de schaalvergroting en internationalisering van de tuinbouw, en door de toenemende schaarste van arbeid.”

Berg Hortimotive zet haar activiteiten zelfstandig voort onder haar eigen naam. Ook blijven de 70 medewerkers op dezelfde locatie in De Lier gevestigd. De huidige directie, bestaande uit Bas Lagerwerf en Nico Bikker, zet de dagelijkse leiding voort. Volgens CEO Lagerwerf is het bedrijf klaar voor opschaling van de productie en voor verdere uitwerking van logistieke innovaties.

Berg Hortimotive is ervan overtuigd dat een bepaalde bedrijfsgrootte nodig is om snel nieuwe producten en innovaties op de markt te brengen. „Een sterke organisatie zoals Royal Brinkman, met een groot internationaal verkoopnetwerk, past uitstekend bij deze zienswijze”, aldus Lagerwerf.

v.l.n.r. Gert-Jan van Peer (CFO) en Ton van Mil (CEO) van Royal Brinkman met daarnaast de heren Bas Lagerwerf (CEO) en Philip de Koning (aandeelhouder) van Berg Hortimotive
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties