Royal Brinkman bouwt nieuw pand in Bommelerwaard

Op 22 januari 2018 werd de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van de locatie van Royal Brinkman in Gameren. Het oude pand voldeed niet meer aan de eisen. Met de investering in de nieuwbouw toont de toeleverancier dat zij lokale aanwezigheid in de regio Bommelerwaard belangrijk vindt. Vanuit de locatie Gameren wordt naast de Bommelerwaard ook het gehele rivierengebied en midden-Brabant logistiek voorzien van goederen.

Nieuwbouw van Royal Brinkman in Gameren
Nieuwbouw van Royal Brinkman in Gameren

Op de foto: de eerste paal voor de nieuwbouw van het pand gaat de grond in, in aanwezigheid van het team van Royal Brinkman Gameren, directie Royal Brinkman, bouwbedrijf Zwammerdam en bouwkundig ingenieursbureau Ermstrang.

Royal Brinkman is sinds 1986 gevestigd aan de Hendrikstraat 25a in Gameren. De voormalige locatie voldeed niet meer aan de huidige eisen die er gesteld worden aan uitstraling, opslag en kantoorfaciliteiten.

Het nieuwe pand omvat moderne kantoorfaciliteiten, een dockboard en een modern magazijn voor opslag en voorraadbeheer. De nieuwbouw voldoet aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan veiligheid en opslag van producten voor de glastuinbouw. Gert-Jan van Peer, financieel directeur: „We zijn voornemens om kwartaal vier van 2018 te verhuizen naar de nieuwe locatie Gameren, als alles volgens plan verloopt.”

De glastuinbouw is onlosmakelijk verbonden aan de Bommelerwaard. De Bommelerwaard bevindt zich in de provincie Gelderland en omvat onder meer de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Royal Brinkman vindt deze tuinbouwregio belangrijk en wil er graag lokaal aanwezig zijn en blijven. Vanuit de locatie Gameren wordt naast de Bommelerwaard ook het gehele rivierengebied en midden-Brabant logistiek voorzien van goederen.

Tuinbouw toeleverings bedrijf Royal Brinkman heeft vijf vestigingen in Nederland en tien vestigingen in het buitenland. Het productenpakket gaat van teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming en desinfectie, mechanisatie, verpakking en ontwerp, technische projecten en service artikelen.

Onlangs lanceerde het bedrijf een online kennisbank met tips voor telers.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties