Royal FloraHolland vraagt mening tuinders over logistiek rond ’topdagen’

Hoe kan Royal FloraHolland haar logistieke dienstverlening rond ’topdagen’ zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vrouwendag, Pasen of Pinksteren in 2019 verder verbeteren? Dat is de achterliggende vraag bij de korte enquête die de veiling op haar website aan telers voorlegt. Tuinders wordt verzocht te reageren op vijf stellingen die te maken hebben met de logistiek rond de topdagen.

Dagelijks vinden bij RFH meer dan honderdduizend transacties plaats. Rond bijzondere dagen als Valentijnsdag, Moederdag, Vrouwendag, Pasen of Pinksteren schiet het aantal transacties volgens de veiling fors omhoog doordat zich dan pieken voordoen in de vraag naar bloemen en planten. „Daarom starten we nu alvast met de voorbereidingen van onze topdagen in 2019”, aldus RFH op haar website.

Foto: Royal FloraHolland

De enquête, die zowel anoniem als op naam ingevuld kan worden, bestaat uit vijf stellingen die over de volgende onderwerpen gaan: één uur eerder veilen op topdagen, de beschikbaarheid van stapelwagens en/of CC-containers rondom de topdagen, de service die veilingmedewerkers bieden bij problemen en/of vragen die telers aankaarten, de eindtijden tijdens de topdagen en de informatievoorziening door RFH over de topdagen.

Wil je meedoen aan de enquête? Klik hier.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties