De Boomkwekerij Nieuws Aad Vollebregt wordt nieuwe LTO-vakgroepvoorzitter

Aad Vollebregt wordt nieuwe LTO-vakgroepvoorzitter

0

Het bestuur van LTO Nederland heeft Aad Vollebregt benoemd tot nieuwe voorzitter van de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen.

Daarmee volgt Vollebregt Henk Raaijmakers op die eerder aankondigde te stoppen met zijn bestuurswerk voor LTO en de Nederlandse boomkwekerijsector.

Vollebregt is reeds voorzitter van de LTO Cultuurgroep Vaste planten. Hij is tevens voorzitter van de International Stauden Union en initiatiefnemer van Perennial Power, het promotieplatform voor vaste planten. Naast zijn bestuurswerk is Vollebregt directeur van Handelskwekerij Gebr. van de Reep, vaste plantenbedrijf in Hillegom.

Vollebregt kijkt uit naar zijn nieuwe functie bij LTO. Hij ziet de overgang naar circulaire productie, marketing van groen en fytosanitaire zaken als belangrijke thema’s. Hij is benoemd voor een termijn van drie jaar. Vollebregt treedt aan op 16 december, op een online-bijeenkomst (alternatief voor de jaarlijkse kennis- en netwerkdag) waar Raaijmakers afscheid zal nemen.

Foto: Ketura Sikken
Arno Engels
Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

Reageer op dit artikel

avatar