Tuin en Landschap nieuws Demodag hoveniers 2020 gaat niet door

Demodag hoveniers 2020 gaat niet door

0

De Nationale Demodag Hoveniers 2020 gaat definitief niet door. Dit laat de organisatie weten in reactie op de berichtgeving van de overheid om in ieder geval tot september geen grote evenementen toe te staan. De Demodag had in september dit jaar plaats moeten vinden.

Het zou de 11e editie zijn van het evenement dat steeds groter groeit. De praktijkdag is ontstaan als de Nationale Gazon Demodag, die al sinds 2010 ieder jaar plaatsvindt. Nationale Demodag Hoveniers is een initiatief van graszaadbedrijf Limagrain/Advanta en meststoffenleverancier DCM. Inmiddels zijn tientallen partners aangesloten en trekt het evenement zo’n 800-1000 bezoekers per keer.

2021

De organisatie richt de focus nu op 2021. Via de website houden de organisatoren het publiek op de op de hoogte van de ontwikkelingen.

Peter Bennink
Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

Reageer op dit artikel

avatar