Tuin en Landschap nieuws Johan Geerdink op 68-jarige leeftijd overleden

Johan Geerdink op 68-jarige leeftijd overleden

0

Johan Geerdink is 29 juli op 68-jarige leeftijd overleden. Geerdink is alom bekend van zijn levenswerk ’De Tuinen van Geerdink’ in Neede. Hij was jarenlang de drijvende kracht van het familiebedrijf waarmee hij belevingsvolle natuurrijke tuinen en natuurlijke speelplaatsen maakte.

Geerdink was een zeer actief lid van de Wilde Weelde en ook jaren actief in het VHG-regiobestuur. Hij droeg zijn kennis uit door onder meer gastlessen ’Natuurlijk spelen’ te geven voor het VHG-programma ’Excellente scholen – excellente leerbedrijven’.

Op 5 augustus is er een informeel afscheid gehouden op de ’Tuinen van Geerdink’. In 2015 was Johan Geerdink Groene Gast in Tuin en Landschap. Bekijk het artikel hier. Tot slot een filmpje dat vorig jaar september gemaakt is op Vlearkunst, het tweejaarlijkse festival dat op de Tuinen van Geerdink plaatsvond. (Video: Ton Kraayenvanger)

 

 

 

Peter Bennink
Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

Reageer op dit artikel

avatar