BZG-lijst uitgebreid met Priva Vialux HD-UV 8-12 met E-line module

De BZG-lijst met zuiveringsinstallaties is uitgebreid met de Priva Vialux HD-UV 8-12 met E-line module. Volgens de Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) kan dit apparaat, indien het volgens de voorschriften wordt toegepast, ten minste 95% zuiveringsrendement behalen. Ook wordt voldaan aan het zuiveringsrendement van ten minste 99,5%, dat nodig is bij het gebruik van imidacloprid.

De E-line module is ontwikkeld onder meer voor klanten die al in het bezit zijn van een ontsmettingssysteem van Priva. Het kan nu dus ook worden gebruikt in combinatie met een Vialux HD-UV 8-12 ontsmetter. De installatie werkt op basis van geavanceerde oxidatie met H2O2-injectie en lagedruk UV. Van Priva waren eerder al Priva Vialux E-line unit en de Priva Vialux M-line met E-line module goedgekeurd.

Hiermee staan de volgende installaties op dee BZG-lijst: Hortizone, Apollo Plus, Opticlear Diamond, HortiMax CleanLite, WaterQ Defender, Poseidon, Priva Vialux en de mobiele installatie van Waterson. De complete BZG-lijst is te vinden op de website van de Helpdesk Water.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties