Paletti Growers individueel in zee met lokale supermarkt

Niet Paletti Growers als telersvereniging maar individuele leden gaan via een serviceprovider bloemen en planten leveren aan een regionale supermarktketen in zuidoosten van Nederland. Een gezamenlijke deal was niet te maken, aldus Sander Warmerdam, voorzitter van bestuur van Paletti Growers.

Een deal tussen de telersvereniging en de regionale supermarktketen ketste op het laatste moment af, vertelt Warmerdam. „Belangen van tuincentra, supermarkten en bouwmarkten zijn moeilijk te verenigen gebleken met die van Paletti Sales. Zo ook met een regionale supermarktketen. Het is ook erg lastig als je te maken hebt met huisstijlen, afspraken met andere leveranciers met grote en kleine retailers en retailers met meerdere filialen”, vertelt Warmerdam in een interview met de Bloemisterij dat vrijdag 7 april verschijnt.

Vandaar dat Paletti Sales, een dochteronderneming van de telersvereniging, deze week bekend maakte haar activiteiten te staken om bloemen en planten binnen totaalconcepten op de markt te brengen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties